Home » Nikki Drevijn

Nikki Drevijn vs Taekwondo

Welkom op de website van mij Nikki Drevijn. Ik vind het leuk om een eigen website te hebben en daarmee meer over mijzelf te vertellen en te laten zien. Tevens heb ik al diverse sponsors die ik op deze manier wil blijven promoten. Veel plezier op mijn website. 

Ik ben Nikki Drevijn en ik beoefen de sport taekwondo. Dit is een verdedigingsport en ik doe zowel Tuls als Sparren. Tuls zijn 24 patronen die ontwikkeld zijn door Generaal Choi Hong Hi. Sparren is een actieve en beweeglijke vorm. Je moet bij sparren je tegenstander met de diverse technieken raken. Sparren is een punten-systeem en het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je onder de band trapt of stoot. 

Sparren ligt mij meer dan tuls maar bij de sport taekwondo moet je alles kunnen om de sport optimaal uit te kunnen oefenen. Uiteraard ben ik ook begonnen met de witte band maar nu heb ik de graduatie rode slip 3de Gup met nog een paar banden verwijderd van de zwarte band. 

Mijn eigen ambitie en doelstelling is om zover mogelijk te komen in de taekwondo sport en hopelijk alles mag winnen wat er te winnen valt. Het mooiste daarbij is om ooit wereldkampioen sparren in taekwondo te mogen worden, maar ook wil ik graag met tuls groeien zodat ik ook prijzen kan gaan winnen met de tuls

Ik train elke week 3 keer bij de sportschool variërend van tuls, sparren, Special Technique voor wedstrijden andere techniek trainingen wat mij beter moet maken in TaekwonDo. Verder doe ik vrijwel elke binnenlandse wedstrijden en toernooien mee, echter zullen hier ook later buitenlandse taekwondo wedstrijden toernooien bij komen, met als doel het topniveau te halen. 

Ik hoop u hiermee een kleine indruk te hebben gegeven over mij en mijn hobby TaekwonDo.

Veel plezier verder op mijn website.

 

Nikki Drevijn ✅ Taekwondo

Delft - Zuid Holland (ZH) - Nederland 


website Nikki Drevijn Taekwondo sport taekwondo ITF Tuls Sparren

Laatste nieuwsoverzicht

website Nikki Drevijn sport taekwondo Sportschool ITF nederland Taekwondo Wabond international Taekwondo Federation