Home » Business

Zakelijke Business 

Geld verdienen met opties. Ultieme manier om geld voor je te laten werken in plaats van werken voor je geld. Verdien je geld in opties beleggen. 

 

Starten met Dropshipping. Geld verdienen met webwinkels en krijg webwinkels tactieken. De basis van webwinkel succes en starten met Dropshipping. 

Download de Dropshippinglist met 600 Dropshipping leveranciers.

 

Marktplaats geheimen (met online video). Ontdek hoe je geld kan verdienen op marktplaats door simpel te handelen zonder investeringen of voorraad. 

 

Winstgevend beleggen met de Iron Condor methode. Leer hoe je een mooi rendement kan halen met de Iron Condor methode en zie wat de valkuilen zijn maar ook de oplossingen daarvan. 

 

Basis Boekhoudpakket voor de startende ondernemer. Zeer succesvol met name voor de MKB en zzp. Oa leren hoe je zelf aangifte omzetbelasting moet doen. 

 

Passieve Inkomsten. Hoe 100 euro je gezondheid en je financiële gezondheid enorm kan verbeteren. Ondernemen is topsport maar maak gebruik van dit levenslange choachingtraject. "Niet goed, geld terug garantie"! 

 

Cursus online programma maken. Leer hoe je met je gave, talent of expertise een online programma kunt maken waarmee je veel klanten kan bedienen. 

 

Netwerken met Linkedin. In zeven stappen ervoor zorgen dat je profiel is opgebouwd volgens de netwerkprincipes en niet zoals een online CV. Bovendien gerichte netwerkacties ondernemen die ervoor zorgen dat werkgevers en opdrachtgevers je vinden. Wij geven veel trainingen en workshops aan mensen die de kans op werk of het binnen halen een nieuwe opdracht als ZZPer aanzienlijk kunnen vergroten met een goed Linkedin profiel.

 

Handelen in opties als een professionalWat U Leert Met Succesvol Beleggen:

- De bouwstenen van succesvol beleggen te hanteren.

- Een betere, meer winstgevende belegger worden door emoties te beheersen.

- Te beleggen met een handelsplan.

- Logische stoploss en koersdoelen bepalen aan de hand van grafieken.

- Te erkennen dat discipline de sleutel tot succes is.

- Winstkansen vergroten d.m.v. patroonherkenning en indicatoren.

- Het kunnen bepalen van risk/reward-ratio’s.

Wat U krijgt voor deze investering

Naast Handleiding Succesvol Beleggen:

- 20 Minuten telefonische coachingssessie (t.w.v. €79).

- 1 Maand OptieAcademy Aanbevelingen op 2 portefeuilles (t.w.v. €75).

- 10 Examenvragen t.b.v. uw beleggingskennis (t.w.v. €37).

- Gouden Elf-portefeuille (t.w.v. €67).

- Toegang tot de exclusieve Optie Academy Facebook-groep.

 

 

5 Briljante Business BoostersHeb je een groot netwerk met ondernemers, zzp of mkb-ers? Promoot dit ebook waarin 5 business boosters omschreven staan waarvan bewezen is dat ze werken. Heb je een grote emaillijst? Probeer het gewoon!