Home » Hobby

Hobby / Vrije tijd 

Handboek voor koi karper vissen in de vijver (met bonus). Waarom 90% van de informatie over de Koi hobby onzin is… Beste Koi liefhebber, Je leest deze pagina waarschijnlijk omdat je van plan bent met de Koi hobby te beginnen, je al Koi vissen hebt, of een vijver hebt waar je Koi in wilt gaan houden. En je bent op zoek naar informatie over Koi, de verschillende soorten, voeding, het bouwen van een vijver, het onderhouden van de vijver en het voorkomen van ziektes bij de Koi!

 

 

Freds Bouwtekeningen. meeste complete Doe-Het-Zelf Bouwplannen pakket met heldere, duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die niets aan de verbeelding overlaten. Fred’s Bouwtekeningen Pakket.

 

Gitaarles voor beginners. Download Nu de Gitaarles 'Starters Kit' Met deze gratis 'Starters Kit' (PDF + 10 videospeel je in no-time mee met jouw favoriete nummers! Bovendien ontvang je een Gratis Akkoordenboek! Gitaarles de leukste snelste en meest complete online gitaar cursus voor beginners. Michel Penterman is het bekende gezicht achter de gitaarlessen van gitaarles.nl . Op Youtube zijn zijn video's meer dan 2.500.000 keer bekeken, hij behaalde De Telegraaf, Radio 538, NOS op3, RTL's Editie NL en nog veel meer media met zijn sympathieke en uitgebreide methode. Meer dan 4.000 klanten leerden in korte tijd succesvol gitaar spelen met zijn uitgebracht. 

 

Cursus piano spelen. online cursus piano spelen met 22 lesweken. 

Cursus piano spelen termijnen 

 

Doe het zelf cursus elektriciteit cursus elektriciteit installaties. Volgens de normen van de Nederlandse NEN 1010. 

 

Succesvol uw huis verkopen. met de overzichtelijke ebook. Profiteer van de huizenmarkt die weer aantrekt. Haal alles uit uw woning bij verkoop. 

 

photoshop onder de knie krijgen cursus. basiscursus om photoshop onder de knie te krijgen. Simpel, snel en gemakkelijk. 

 

Songwriter artiesten handleiding . leer je eigen songteksten schrijven. Cursus word elke keer ook geoptimaliseerd. 

 

Het ultieme handboek voor het Friese paard  . leer alles over het Friese paard. 

 

Backpackgids Azië

Wij ondersteunen onervaren reizigers die in Azië gaan backpacken. Backpackgids Azië wil ervoor zorgen dat backpackers het maximale uit hun avontuur of reis halen! Dit doen we onder meer door het aanreiken van vele avontuurlijke routes waaruit de lezer een keuze kan maken. Probleemloos reizen! 

Backpackgids Australië

Backpackgids Australië heeft als doel om backpackers maximaal te ondersteunen voor en tijdens hun reis Down Under. Anders dan andere reisgidsen, richten wij ons op hetgeen waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie! Wij ondersteunen jou om het maximale uit je avontuur te halen. Backpackgids Australië wordt geleverd inclusief het bonusmateriaal, 101 Tips & Tricks. De combinatie van first-hand informatie en het unieke design maken onze producten tot een musthave voor iedere backpacker die naar Australië gaat.